Checkpoint worden voor een Tour d’espresso?

Heb jij een espressobar en iets met fietsen of juist een fietsenwinkel en iets met koffie? Dan zoeken we jou!

Als checkpoint tijdens een Tour d’espresso moeten renners een bezoek brengen aan jouw zaak om daar een ‘bewijs’ te halen. Dit bewijs kan bestaan uit een stempel, een voorwerp of bijvoorbeeld een selfie voor of in je winkel.

Bij iedere Tour d’espresso krijgen renners een manifest waarop de locaties staan die ze moeten bezoeken. De volgorde en het startpunt bepalen ze zelf. De start gebeurt op alle locaties op hetzelfde moment (daar ben jij als checkpoint verantwoordelijk voor). Om te finishen dient de deelnemer zijn volle stempelkaart of ander bewijsmateriaal in het laatste checkpoint te overhandigen waarna je dit doorgeeft aan de organisator.

Wat verwachten we verder?
Het zou leuk zijn als je voor de renners iets leuks kunt bedenken. Iets lekkers bij de koffie bijvoorbeeld of een gratis kop koffie bij iets lekkers. Hoeft allemaal niet gek te zijn, alles wordt gewaardeerd!
Het bemannen van het checkpoint gebeurt in principe binnen de openingstijden van je winkel. Je hoeft daar dus niet voor open te blijven. Voor fietsers die buiten openingstijden komen kan bijvoorbeeld een stempel op een afgesproken plek gelegd worden of kan bijvoorbeeld een selfie gemaakt worden.

Wij vinden het super leuk als je je als checkpoint aan te melden. Hier zijn dan ook geen kosten aan verbonden. Lijkt het je dus leuk om jouw winkel als checkpoint te laten fungeren tijdens één van de komende Tours d’espresso? Meld je dan aan via deze link >

Koffieketen?
Ben je verantwoordelijk voor een keten van espressobars of fietsenwinkels en vind je het interessant om een Tour d’espresso langs deze zaken te organiseren? Neem dan zeker ook even contact met ons op.